Пријеносни Биг Хуге Вак Бонг

Пријеносни Биг Хуге Вак Бонг

Хециг Биг Херо је преносиви восак и сухо оловно олово. Дизајн џепног дизајна чини га веома атрактивним за оне који траже преносни испаривач у покрету. Ухватите своје концентрате са овим невероватним алатима за дабање. Уклањање воска концентрише много лакше и прецизније.

Detalji o proizvodu

КК Скриншот теми% с 20170921092326.пнг

КК Скриншот теми% с 20170921092418.пнг

图片 1.пнг

图片 2.пнг

Ми ћемо издати нови БИГ ХЕРО Вапоризер Лимитед Едитион и ово ново издање ће бити потпуно нова боја (ЦХРОМЕ)

ИНТЕГРИСАНО ДАББИНГ ТООЛ

Прва значајка БИГ ХЕРО-а је интегрисани даб алат. Зграбите своје концентрате са овом невероватном дабом алатом. Обнављање воштаних концентрата много лакше и прецизније.

图片 5.пнг

КК Скриншот теми% с 20170921092532.пнг

图片 6.пнг

УКЉУЧЕН У ПАКЕТ

1кБХ магнето атомизер 1кБХ батерија (1100мах)

1кКуартз дуал цоил или Церамиц кутија канта 1кМицро УСБ кабел

1кГифт кутија

图片 7.пнг图片 8.пнг

ФАК

1.Зашто изабрати Хециг

Ми Схензхен хециг Цо.Лтд је огранак компаније ХЈМ технологије Цо.Лтд (ХК). основан је 2006. године са око 100 запослених. У 2010. години ХЕЦ Тим је порастао са више од 500 запослених и доказао се дома и на међународном нивоу као поуздан и поуздан произвођач многим разним дистрибутерима и ланцима снабдевања у различитим земљама, посебно у Јужној Кореји истоку, Аустралији и САД. успоставили смо наше представнике у Јужној Кореји и Египту, а наша мисија у 2015. години је да имамо своје представнике у целом свету. Помажемо глобалној економији и животној средини да се ослободимо штетних смртоносних цигарета са различитим врстама е-свињетина старости старијих од 18 година.

2. Која је услуга након продавања производа?

Производ је покривен нашом гаранцијом, уколико дође до грешке, ми ћемо вам послати бесплатно, укључујући и накнаду за испоруку.

3.Да ли прихватате ОЕМ / ОДМ налог?

Добродошли, можете послати сопствени дизајн производа и логотипа вапоризера, можемо отворити нови калуп и штампати или обележити било који лого за вас.

4. Да ли нудите бесплатну пошиљку по међународним налозима?

Иако нисмо у могућности да пружимо бесплатну пошиљку по међународним налозима, нудимо најконкурентније цене од УПС-а и ДХЛ-а.


Hot Tags: преносиви велики огромни восак бонг, произвођачи, добављачи, фабрика, велепродаја, јефтини

Srodni proizvodi

Istraga