Високо ефикасни кварцни восак

Високо ефикасни кварцни восак

Хециг Нано је високо ефикасна кварцна воштана оловка. Атомизер је повезан магнетом за једноставно причвршћивање. Без одвртања приликом учитавања или чишћења. Двоструки кварцни намотај и керамички поклопац канта за ваш избор.

Detalji o proizvodu

КК Скриншот теми% с 20170921100829.пнг

СНАПТЕЦХ МАГНЕТНА ТЕХНОЛОГИЈА

Атомизер је повезан магнетом за једноставно причвршћивање. Без одвртања приликом учитавања или чишћења.

图片 1.пнг

КК Скриншот теми% с 20170921101103.пнг

КК Скриншот теми% с 20170921101123.пнг

图片 2.пнг

УКЉУЧЕН У ПАКЕТ

1кМагнето нано атомизер

1кУСБ пуњач


1кМагнето нано батерија

1кДаб алат


图片 3.пнг图片 4.пнг

ФАК

1.Како чистим свој уређај?

Да бисте очистили атомизер, држите оловку наопако, а притиском на дугме за напајање само око 3-5 секунди. Ово би требало да омогући да сви вишак материјала протиче из језгра и ваздушних канала. Уклоните атомизер са батерије и узмите К-врх са трљањем алкохола да очистите спољашњост и унутрашњост атомизера, али свакако не избегавајте додир са самим навојем. Пређите преко канала за ваздух на сребрни прстен атомизера како бисте ослободили било који восак / уље које сте можда сакупљали унутра. К-врх и трљање алкохола се такође могу користити за чишћење унутрашњости устника. Погледајте приручник за додатне информације о томе како правилно користити ваш испаривач.


2. Шта ако је батерија укључена, али нема пара?

Све док атомизер није оштећен, ово је обично једноставно решење. Уклоните атомизер са батерије, проверите контакте на батерији и потврдите да су оба стојећи равно, на истој висини и чисти од било које стране материје. Друго, очистите контакт на атомизатору, окрените смјер од како је био последњи, и чврсто поново причврстите атомизер на батерију како бисте били сигурни да нема размака између атомизера и батерије. Притиснути дугме за напајање и проверити. Ако се проблем настави, поновите претходне кораке и покушајте поново. Такође, тестирајте батерију другим атомизерима. Понекад различити напон утиче на атомизере различито у зависности од старосне доби и век трајања иПуфф ™ Вапе пера. Тестирање других атомизатора омогућиће вам да одредите извор и може указати на то да је проблем батерије.


3. Да ли треба да држим притиснуту дугме за напајање док жабим?

Да, при удисању дугмета за напајање на батерији треба притиснути да активира грејач. Ако дугме за напајање непрекидно притиснете више од 10-15 секунди, лампица батерије ће треперити и искључити како би се загрејала гријач. Само сачекајте неколико секунди пре него што поново укључите грејач.


4.Како да укључим свој уређај?

Да бисте укључили уређај, брзо притисните дугме за напајање 5к. Дугме за напајање ће треперити а затим ће се осветити када се притисне (Вапр или Еррл) или постане црвено (Фловр). Овако ћете знати да је јединица укључена.


Hot Tags: високо ефикасна кварцна воска, произвођачи, добављачи, фабрика, велепродаја, јефтини

Srodni proizvodi

Istraga