Најбољи Е Кит за старије цигарете

Најбољи Е Кит за старије цигарете

Степер Кирин је одличан почетни комплет. Уз уграђену батерију капацитета 3300 мАх, одржавајте дуже време између пуњења и већине конкуренције

Detalji o proizvodu

Најбољи Е Кит за старије цигарете


图片 6.пнг

图片 5.пнг

СТЕПОР са Кирином има 3300мАх унутрашњу Ли-По батерију, максималну излазну снагу од 50 ватт, унутрашњу батерију капацитета 3300мАх (30А) је савршен извор енергије за суб охм-инг са већином резервоара на тржишту. систем ваздушног тока је дизајниран у горњем делу уређаја ради једноставног приступа слободно подесивом протоку ваздуха од ограниченог и чврстог до зрачног и отвореног. Да бисте напунили резервоар, једноставно уклоните горњи део да бисте отворили резервоар за сокове и напунили. Са танким резервоаром од 2.0мЛ, померајући га према малој категорији резервоара за употребу у покрету. Направљено за минималисте тамо.


图片 7.пнг

图片 1.пнг


图片 2.пнг

Комплет укључује

1 * Степор Мод

1 * Водич за брзи почетак


1 * Кирин резервоар

1 * УСБ кабл

图片 1.пнг

图片4.png

ФАК

1. Шта ако је батерија укључена, али нема пара?

За Вапр издање

СВЕДОКИЊА ВАСИЉЕВИЋ - ОДГОВОР: Све док атомизер није оштећен, то је обично једноставно решење. Уклоните атомизер са батерије, проверите контакте на батерији и потврдите да су оба стојећи равно, на истој висини и чисти од било које стране материје. Друго, очистите контакт на атомизатору, окрените смјер од како је био последњи, и чврсто поново причврстите атомизер на батерију како бисте били сигурни да нема размака између атомизера и батерије. Притиснути дугме за напајање и проверити. Ако се проблем настави, поновите претходне кораке и покушајте поново. Такође, тестирајте батерију другим атомизерима. Понекад различити напон утиче на атомизере различито у зависности од старосне доби и век трајања иПуфф ™ Вапе пера. Тестирање других атомизатора омогућиће вам да одредите извор и може указати на то да је проблем батерије.

За Еррл издање

А. Прво, осигурајте да је грејни елемент правилно причвршћен тако што ћете бити сигурни да је потпуно причвршћен у подножје. Ако се проблем и даље одржи, проверите конектор између гријача и основе. За даље упуте погледајте одељак за чишћење. Такође, уверите се да је основа и веза са батеријом безбедна и да нема отпадних материја. На крају, тест секундарног грејног елемента да бисте видели да ли проблем представља грејач или батерија.

2.Како напуњем течност атомизер?

Да бисте напунили распршивач течности, уклоните црни врх и попуните течност у одјељак све до пола до три четвртине. Требало би да узмете пар снажних пухова да бисте добили атомизатор припремљен и спреман за одлазак!

3.Шта да радим ако је мој атомизер замашен и не могу да извадим из њега?

Ако је ваш атомизер "замашен" пратите упутства за чишћење горенаведене оловке.

4. Да ли треба да држим притиснуту дугме за напајање док се пење?

За Вапр и Еррл издања

А. Да, док је потребно удвостручити дугме за напајање на батерији да активирате грејач. Ако дугме за напајање непрекидно притиснете више од 10-15 секунди, лампица батерије ће треперити и искључити како би се загрејала гријач. Само сачекајте неколико секунди пре него што поново укључите грејач.

За Фловер издање

О. Не, не морате да притиснете дугме за напајање да бисте урезали. Када се одабере подешавање температуре и комора достигне температуру која је показана помоћу дугмета за напајање која се прелива са црвене на зелену, оловка је спремна за употребу. Једноставно узмите своје пухове и уживајте!

Hot Tags: најбољи Е цигаретни стартер кит, произвођачи, добављачи, фабрика, велепродаја, јефтини

Srodni proizvodi

Istraga