Е Комплет сетова течног електроничког Цигаратте стартера

Е Комплет сетова течног електроничког Цигаратте стартера

Степхор Кингконг је ТПД компатибилан 2мл електронски Цигаратте стартер кит.

Величина: 128мм * 34мм * 38мм

Капацитет батерије: 3300мАх

Капацитет Е-течности: 2.0мл

Тип тхреад: 510 тхреад

Излазна снага: 10-50В

Максимална излазна струја: 30А Опсег отпорности: 0,2-3,0 ома

Карактеристике: систем топ-филл, балансиран окус и облак, Цхилдпрооф Једноставан за употребу, Осећао се добро у руци, Нема компликованих функција.

Detalji o proizvodu

Е текућина Електронски Цигаратте стартер кит Сет

КК Скриншот теми% с 20170921112538.пнг

КК Скриншот теми% с 20170921112612.пнг


图片 1.пнг

图片 2.пнг


1.Како чистим свој уређај?

Да бисте очистили атомизер, држите оловку наопако, а притиском на дугме за напајање само око 3-5 секунди. Ово би требало да омогући да сви вишак материјала протиче из језгра и ваздушних канала. Уклоните атомизер са батерије и узмите К-врх са трљањем алкохола да очистите спољашњост и унутрашњост атомизера, али свакако не избегавајте додир са самим навојем. Пређите преко канала за ваздух на сребрни прстен атомизера како бисте ослободили било који восак / уље које сте можда сакупљали унутра. К-врх и трљање алкохола се такође могу користити за чишћење унутрашњости устника. Погледајте приручник за додатне информације о томе како правилно користити ваш испаривач.

2.Шта то значи ако светлост моје струје блинка?

Могло би бити неколико разлога да лампица батерије светли. Ако тастер за напајање одмах трепери када се гурне, то значи да је батерија празна и да је потребно напунити. Прикључите кабл за напајање у батерију и мало светло на дну батерије (Вапр или Еррл) или дугме за напајање (Фловр) ће светлети црвеном бојом, што указује на пуњење батерије. Када је пуњење завршено, црвено свјетло ће угасити (Вапр или Еррл) или постати зелено (Фловр).

3.Да ли је потребно да напуните батерију?

Приближно 1-2 сата. Прикључивање пуњача у зидни уређај омогућава најбрже пуњење.

4. Да ли мој испаривач долази са гаранцијом?

Већина наших испаривача долази са најмање пола године гаранције, међутим, многи од њих укључују и животну гаранцију.Hot Tags: е течни електронски цигаретте стартер сет сет, произвођачи, добављачи, фабрика, велепродаја, јефтини

Srodni proizvodi

Istraga