Вак и Веед Бок Мод Вапе

Вак и Веед Бок Мод Вапе

АРТЕР је револуционарни уређај за 4-у-1 који подржава е-течност, ЦБД уље, сухе трава и концентрате воска. Дизајниран са унапређеном свестраношћу, довољно је дискретно да носите у џепу што га чини идеалним испаривачем који ће вам доносити у покрету.

Detalji o proizvodu

КК Скриншот теми% с 20170920170228.пнг

КК Скриншот теми% с 20170920170301.пнг


图片 1.пнг
СНАП-ТО-МЕСТО

Артер АИО има моћну магнетизовану везу која држи атомизер чврсто на месту.Не више навоја, само испустите атомизер у положај.

图片 2.пнг

КК Скриншот теми% с 20170920172043.пнг

ВАКС МОДЕ

Восак атомизери могу вам понудити укусна, обилна пара из ваших омиљених воскастих концентрата, дизајнирана за вепере који желе једноставно уживати у укусу и другим предностима данашњих воштаних уља. такође Два премиум килограма, опционална керамичка кројачка канта, двоструки кварцни калем. То је способно за испаравање свих различитих врста воштаних концентрата.

КК Скриншот теми% с 20170920170700.пнг

ХЕРБ МОДЕ

АРТЕР Хербал Вапоризер поседује керамичку подлогу која испарава ваше биље или млевени материјал уз запањујућу ефикасност. Керамика се користи тако да не додаје никакве укусе вашој сувој биљци. Све што желите имати је чисти укус који долази из вашег омиљеног материјала. Биљни испаривач АРТЕР користи вапоризацију проводљивости како би извадио есенцијалне ефекте из ваше суве биљке. Извођење испаравања је облик вапоризације у којој се биљке директно загрејавају помоћу грејача, омогућавајући брзу загревање времена.

图片 4.пнг


КК Скриншот теми% с 20170920170917.пнг

图片 5.пнг

图片 6.пнг

ФАК

1.Како знам који је испаривач најбољи за моје потребе?

Да ли желите преносиву или радну јединицу? Дигитални или не-дигитални? Са Хециговим Вапоризер Куповним водичем, моћи ћете да пронађете који од наших испаривача је савршено прилагођен за вас.

2. Да ли мој испаривач долази са гаранцијом?

Да. Сви су гаранција од годину дана

3.Зашто моје мешавине не прелазе у пепео?

Ваше мешавине никада не би требало да се окрећу пепелу док испаравају. Пошто загревате мешавине на много нижој температури од пушења, избегавате тачку сагоревања која обично претвара ваше мешавине у пепео. Уместо тога, извлачите кључне елементе из ваше мешавине, а да их заправо не запалите.

4.Који је савршена температура за испаравање?

Стварно зависи од испаривача. Међутим, оптимални опсег температуре за већину испаривача је негде између 335 и 385 степени Фахренхеита.


Hot Tags: восак и корова мода вапе, произвођачи, добављачи, фабрика, велепродаја, јефтини

Srodni proizvodi

Istraga