Преносиви Вапе Бок Мод

Преносиви Вапе Бок Мод

Хециг Цаспер Трио је најновији портабал изпаривач. Дуал Куартз намотај, керамички кројач канта, равна суха трава - 3 намотаја у једном сету савршено задовољава вашу потребу за сувом биљком и воском. Укључује све што вам је потребно да започнете испаравање.

Detalji o proizvodu

图片 1.пнг


图片 2.пнг

ТРИО-керамичка канта Донут

(0.8охм)

• Не-сагоревање

• Балансирано грејање

• чист укус, укус и испарења

• Нема лепка или боја

• Дубока седишта图片 5.пнг

图片 3.пнг

ТРИО-Дуал Куартз Цоил

(0.8охм)

• Инстантно загревање

• КЕРАМИЧКА комора

• Двоструки кристални кварцни штап

• Дуал Титаниум Цоил

• Нема лепка или боја

• Безопасно
图片 6.пнг

图片 4.пнг


ТРИО-Флат ДРИ Херб Цоил

(1.2охм)

Биљни испаривач Цаспер Трио користи вапоризацију проводљивости како би извадио есенцијалне ефекте из ваше суве биљке. Издувна вапоризација је облик вапоризације у којој се биљке директно загрејавају помоћу грејача, омогућавајући брзу загревање времена.


СМАРТ ДИЗАЈН У ТОПЛОТНОМ КОМОРУ


图片 7.пнг

图片 8.пнг

СНАПТЕЦХ МАГНЕТНА ТЕХНОЛОГИЈА

Снап-Тецх навојем чине учитавање материјала брзо и изузетно чврсто.

图片 10.пнг

图片 11.пнг

图片 12.пнг


УКЉУЧЕН У ПАКЕТ

1кЦаспер атомизер

1кФлат сувих трава са капом

1кКерамичка канта за крофне

1кСилицон јар

1кУсер мануал


1к Цаспер Мод

1кДуал кварцни намотај са поклопцем

1кБрусх

1кУСБ кабел

1к Кристална кутија

图片 13.пнг


图片 14.пнг

ФАК

1.Зашто су вапи толико скупи?

Вапице морају бити добро дизајниране да буду искрено ефикасне, па ћете заправо одабрати да их користите; требало би да користе квалитетне делове направљене од неопасних материјала; и будите чврсти, тако да ће вам дуго трајати.

Неки вапори ће вероватно понудити доследне, врхунске перформансе током година и година тешке употребе. Али други можда неће трајати месец дана. Уосталом, не можете жалити за њиховим пролазом, с обзиром на врсту чудне дегустације полу-запаљене паре коју можете добити од њих. Зато је важно урадити ваше истраживање.

Али захваљујући ефикасности вапнења, новац ће се потрошити на квалитетног испаривача - и врло брзо, ако сте тежак корисник.


2. Да ли је ефикасан?

Да, тргање је најефикаснији начин пуњења. Сагоревање уништава велики проценат ТХЦ-а и других канабиноида, док ваповање то не чини - само их испарава.

Иако, у зависности од подешавања температуре, неки канабиноиди са вишим тачкама кључања не могу испарити у значајним количинама. Наравно, већина испаривача има подесива подешавања температуре, тако да се могу окренути како би ослободили високе котлове. Са друге стране, уљне вапне су углавном постављене на вишу температуру и могу пружити комплетан асортиман канабиноида.


3.Шта да радим са соком?

Запечени канабис или АБВ (већ је испражњен), а збуњујуће познати и као АВБ (већ сапуњени пупољци), као и "дуфф" и "вапе поо", и даље садржи неке канабиноиде. Ове доброте се могу добити помоћу АБВ-а за исхрану, тинктуре ... или чак и димљеног (иако ово донекле порађује већину сврхе пражњења - наиме, избегавање дима).


4. Можете ли прихватити ОЕМ / ОДМ налог?

Добродошли, можете послати сопствени дизајн производа и логотипа вапоризера, можемо отворити нови калуп и штампати или обележити било који лого за вас.


5.Како знам који је испаривач најбољи за моје потребе?

Да ли желите преносиву или радну јединицу? Дигитални или не-дигитални? Са Хециговим Вапоризер Куповним водичем, моћи ћете да пронађете који од наших испаривача је савршено прилагођен за вас.
Hot Tags: преносиви вапе бок мод, произвођачи, добављачи, фабрика, велепродаја, јефтини

Srodni proizvodi

Istraga