Медицал Марихуана Вапоризер

Медицал Марихуана Вапоризер

Хециг БИГ ХЕРО је најновији вапоризатор воска и сувих трава. Побољшано издање са врхунским материјалом, велики херој може победити све исте производе на отвореном тржишту. 100% задовољавајућа стопа пошто она изађе, вреди је.

Detalji o proizvodu

Медицински марихуана испаривач

图片 1.пнг

Хециг БИГ ХЕРО је најновији вапоризатор воска и сувих трава. Побољшано издање са врхунским материјалом, велики херој може победити све исте производе на отвореном тржишту. 100% задовољавајућа стопа пошто она изађе, вреди је. 8цолорс за ваш избор.

图片 2.пнг

Мултифункционални Даб алат

Важна карактеристика БИГ ХЕРО-а је мултифункционални даб алат. Нови одвојиви дизајн чини много лакшим и прецизнијим воском.


图片 4.пнг

2 врсте намотаја по Вашем избору, керамички намотај је чистији када се пење. Кварц намотај концентрише топлоту.

图片 6.пнг

Вапоризатор великог хероја је супер-практично оловка за восак и уљане паре у покрету. Снап-Тецх навојем чине учитавање материјала брзо и изузетно чврсто.

图片 7.пнг

图片 8.пнг

1. Да ли је тешко користити испаривач?

У принципу не, али то зависи од врсте испаривача. За неке моделе пражњење и пуњење комора за биљке или чишћење испаривача може бити мало узнемиравајуће. Једно мора увек бити пажљиво, јер грејни елемент и комора за пуњење могу бити врло (врло!) Врући.


2. Како могу направити свој властити испаривач?

Ако већ поседујете (мали) стаклени бонг или жељезну цев, лако га можете претворити у испаривачу помоћу Вапорстар-а или Вапо-бовл-а. Такође је могуће направити веома једноставан испаривач из конвекционог испаривача бича, иако посебно онај други можда неће бити сигуран. Не препоручујемо вам да направите сопствени испаривач помоћу топлотног пиштоља (као што је уклањање врућег ваздуха) јер су извори топлоте направљени у индустријске сврхе, а не за инхалацију.


3.Како очистим испаривача?

Опет, ово зависи од врсте испаривача. Вулкан не захтева никакво чишћење, док су преносне стаклене испариваче обично захтевале често чишћење са топлом водом или растварачима.


4.Зашто су неки испаривачи толико скупи?

Испаривач може бити скуп због материјала који се користе (боросиликатно стакло, метал, пластика отпорна на топлоту итд.), Употребљена техника (врста грејача, аналогна или дигитална регулација температуре итд.) Или обоје. Добар испаривач не мора да буде скуп, а скупи испаривач није нужно бољи. Али ако тражите уређај који дуго траје и може се користити удобно, куповина једног од најјефтинијих испаривача вероватно ће бити разочаравајућа.


Hot Tags: медицински марихуана испаривач, произвођачи, добављачи, фабрика, велепродаја, јефтини

Srodni proizvodi

Istraga