Сува трава и восак Вапе Пен

Сува трава и восак Вапе Пен

Хециг Цаспер Трио је најновији МОД дизајн Вак & Дри херб Вапоризер, сакривен у руци, било где вапе без видјења. То је сјајан иновативни испаривач за почетнике и сениоре! Један испаривач, троструко уживање !!! Напредне технике у елегантном преносивом дизајну осигуравају да вас било где може лако и удобно!

Detalji o proizvodu


Суха биљка и восак Вапе Пен

图片 1.пнг

Цаспер Трио садржи све што вам је потребно за почетак испаравања. долази са 3 врхунске квалитете калемова, који је способан за испаравање свих различитих врста воштаних концентрата и биљака. она садржи алфанумерички Даб алат и магнетни модел дизајниран са вама на уму. омогућава одлично корисничко искуство.

Производ   име                         Цаспер   Трио

Величина                                 3.7ин Талл / 22мм   Широко

Тежина                                 237г

Извођење радова   са                           Трио   атомизери

Атомизери   Укључено                            3

Цоил   Метал                           Оцена 1   Титанијум

Д оубле Ц уље- К уартз                              1

Керамика   Мање                               1

ПЛОЧАСТО СУШЕЊЕ трава 1

Восак   концентрати                               ДА
Херб                                             ДА
Батерија   Снага   Рек.                             35В
Батерија   Капацитет                              1000мах
Т хреадинг                                      510
Силикон   Контејнер                            Укључено
Мрља   оруђе                                      Уграђен у намотај   капа

Пуњач                                       Микро   УСБ

图片 5.пнг

ИНТЕГРИСАНО ДАББИНГ ТООЛ

Прва карактеристика Цаспер Трио вапоризера је интегрисани даб алат. Узмите своје концентрате са овим невероватним алатом. чинећи воштане концентрате даббинга много лакше и прецизније.

СМАРТ ДИЗАЈН У ТОПЛОТНОМ КОМОРУ

图片 9.пнг

СНАПТЕЦХ МАГНЕТНА ТЕХНОЛОГИЈА

Снап-Тецх навојем чине учитавање материјала брзо и изузетно чврсто.

图片 11.пнг图片 12.пнгТРИО-керамичка канта Донут

(0.8охм)

• Не-сагоревање

• Балансирано грејање

• чист укус, укус и испарења

• Нема лепка или боја

• Дубока седишта

ТРИО-Дуал Куартз Цоил

(0.8охм)

• Инстантно загревање

• КЕРАМИЧКА комора

• Двоструки кристални кварцни штап

• Дуал Титаниум Цоил

• Нема лепка или боја

• Безопасно


图片 13.пнг


ТРИО-Флат ДРИ Херб Цоил

(1.2охм)

Цаспер Трио Хербал Вапоризер поседује керамичку подлогу која испарава ваше биље или млевени материјал уз запањујућу ефикасност. Керамика се користи тако да не додаје никакве укусе вашој сувој биљци. Све што желите имати је чисти укус

долазе из вашег омиљеног материјала. Цаспер Трио

биљни испаривач користи вапоризацију проводљивости како би извадио есенцијалне ефекте из ваше суве биљке.

Извођење испаравања је облик вапоризације у којој се биљке директно загрејавају помоћу грејача, омогућавајући брзу загревање времена.

图片 14.пнг图片 15.пнг

УКЉУЧЕН У ПАКЕТ

1кЦаспер атомизер

1кФлат сувих трава са капом

1кКерамичка канта за крофне

1кСилицон јар

1кУсер мануал


1к Цаспер Мод

1кДуал кварцни намотај са поклопцем

1кБрусх

1кУСБ кабел

1к Кристална кутија

图片 16.пнг

图片 17.пнг

ФАК

Како функционишу вапоризатори?

Вапоризатори раде кухањем канабиса уместо да га спаљују, избегавајући производњу дима и његових акутних, токсичних састојака. Грејањем биљке без температуре сагоревања, ТХЦ и други канабиноиди упаравају се у танку маглу за инхалацију, док је влакнаста материја биљке само браон.

Различити вапори то постижу различитим методама. Већина њих су конвекциони вапови, где се ваздух загрева врелим елементом или измењивачем топлоте, и присиљава се кроз биљни материјал - било да је извучен корисничком снагом плућа или гурнут са вентилатором. Остале пасте су проводне честице и раде директним контактом грејног елемента са биљком. Кондукција тежи мање испарењу мање, али је добра за компактан дизајн. Имајте у виду, за испарења уља, проводљивост је супериорнија.

Вапове се такође могу подесити до бонга или бубблера за додатну филтрацију, што ће уклонити прашину за прашину за лакши удар, као и хлађење и можда влажење потопа сувог паре. Одређени вапи су направљени с филтрирањем воде на уму, а многи имају опционалну додатну опрему за повезивање са стакленим посуђем.

Зашто су вапи тако скупи?

Вапице морају бити добро дизајниране да буду искрено ефикасне, па ћете заправо одабрати да их користите; требало би да користе квалитетне делове направљене од неопасних материјала; и будите чврсти, тако да ће вам дуго трајати.

Неки вапори ће вероватно понудити доследне, врхунске перформансе током година и година тешке употребе. Али други можда неће трајати месец дана. Уосталом, не можете жалити за њиховим пролазом, с обзиром на врсту чудне дегустације полу-запаљене паре коју ћете можда добити од њих. Зато је важно урадити ваше истраживање.

Али захваљујући ефикасности вапнења, новац ће се потрошити на квалитетног испаривача - и врло брзо, ако сте тежак корисник.

Шта да радим са соком?

Запечени канабис или АБВ (већ је испражњен), а збуњујуће познати и као АВБ (већ сапуњени пупољци), као и "дуфф" и "вапе поо", и даље садржи неке канабиноиде. Ове доброте се могу добити помоћу АБВ-а за исхрану, тинктуре ... или чак и димљеног (иако ово донекле порађује већину сврхе пражњења - наиме, избегавање дима).Hot Tags: суха биљка и восак за вапе, произвођачи, добављачи, фабрика, велепродаја, јефтини

Srodni proizvodi

Istraga