Најбољи Вапе Модови и Модови Бок

Најбољи Вапе Модови и Модови Бок

Алл-ИН-ОНЕ решење Мод и Атомизер десигин, Хециг Артер се могу користити за све материјале: Е-течност, ЦБД уље, сува биљка и восак. Без навоја, то је магнетска веза између Мода и Атомизер-а, само за повлачење.

Detalji o proizvodu

Најбољи Вапе Модови и Модови Бок

图片 1.пнг

АДВАНЦЕД ТЕЦХНОЛОГИ ОФ ВАПОРИЗЕР

Хециг Артер је АЛЛ-ИН-ОНЕ испаривач. 4 различита испаривача 1 мод са најприкладнијом техником "Пулл-Дроп". Компатибилан је са 4 материјала - воском, сувим биљкама, ЦБД уљем и чак Е-течењем. Нема цурења!

КК Скриншот теми% с 20170927091133.пнг

图片 4.пнг


ПУЛЛ & ДРОП

Адаптер је направљен од снажног магнета снаге који може да одржи атомизатор у МОД. Без навоја, само повуците и испразните до вапе.

图片 3.пнг

ПРЕНОСИВ

Артер се лако уклапа у џеп, торбицу или актовку. осим остатка са једноставним дизајном, али корисним. Дизајниран је за скривени рад и максималну преносивост за коришћење у покрету.

图片 5.пнг

АДВАНЦЕД ВЕРСАТИЛИТИ

ТРУЕ ПОРТАБЛЕ ВАПОРИЗАТИОН

АРТЕР је револуционарни уређај за 4-у-1 који подржава е-течност, ЦБД уље, сухе трава и концентрате воска. Дизајниран са унапређеном свестраношћу, довољно је дискретно да носите у џепу што га чини идеалним испаривачем који ће вам доносити у покрету.

图片 6.пнг
УКЉУЧЕН У ПАКЕТУ:


1кАртер атомизер (Е течност / ЦБД / Сува биљка

или восак атомизер)

1к30В МОД

1к УСБ кабл

1КСКристална кутија

图片7.png

图片 8.пнг

图片 9.пнг

ФАК

1. Колико дуго треба да се загреје вапоризатор?

Зависи од испаривача. Неке испариваче трају 3-4 минута да би досегле испарљиве температуре,

док се неке јединице могу загрејати за 10 секунди!


2. Да ли треба да млетим мјешавине пре испаравања?

Дефинитивно. Брушење ваше мешавине омогућава ефикаснију испарјавање јер повећава површину ваше мешавине и омогућава врућем ваздуху да прође много ефектније.


3. Како да ставим свој восак / уље у мој испаривач пенера?

Препоручујемо да користите алат за даббер. Даббер алат је мали метални инструмент који чини додавање и уклањање воска / уља безболно. Такође омогућава кориснику да прецизно нанесе восак / уље директно на атомизер или у уложак за уље.


4. Да ли још увек напуњавам батерије ако су дошли до њих када сам их примио?

Да. Увек препоручујемо да потпуно напуните батерију након пријема новог испаривача. Ово ће осигурати максималне перформансе и трајање батерије.Hot Tags: најбољи вапе модови и бок модови, произвођачи, добављачи, фабрика, велепродаја, јефтини

Srodni proizvodi

Istraga