Најбољи портални вапоризатор

Најбољи портални вапоризатор

Хециг Биг Херо је најбољи преносиви искоришивач корова са одвојивим даб алатом. Много дубља комора за Дуал кварцни калем који је Хециг Екцлусиве плесни. Преносиви облик оловке са магнетним поклопцем. Буди свој велики јунак!

Detalji o proizvodu

КК Скриншот теми% с 20170921081152.пнг

Ми ћемо издати нови БИГ ХЕРО Вапоризер Лимитед Едитион и ово ново издање ће бити потпуно нова боја (ЦХРОМЕ)

图片 1.пнг

Интегрисана алатка за убацивање

Прва значајка БИГ ХЕРО-а је интегрисани даб. Ухватите своје концентрате са овим невероватним дабом. Узимање воштаних концентрата много лакше и прецизније.

СМАРТ ДИЗАЈН У ТОПЛОТНОМ КОМОРУ

图片 4.пнг

Лак и флексибилан дизајн

Вапоризатор великог хероја је супер-практично оловка за восак и уљане паре у покрету. Снап-Тецх навојем чине учитавање материјала брзо и изузетно чврсто.

КК Скриншот теми% с 20170921082250.пнг

Изаберите своју боју

Осам доступних боја које можете одабрати од: црне, бијеле, црвене, нехрђајућег челика, наранче, зелене боје, плаве боје.

图片 5.пнг

图片 6.пнг

УКЉУЧЕН У ПАКЕТ

1кБХ магнето атомизер 1кБХ батерија (1100мах)

1кКуартз дуал цоил или Церамиц кутија канта 1кМицро УСБ кабел

1кГифт кутија

图片 7.пнг

图片 8.пнг

ФАК

1.Как је испаривач?

Испаривач је уређај који загрева сушене биљке на температуру на којој ослобађају своје (медицински) активне компоненте у ароматичну испару. Ова пара не садржи никакве токсичне елементе који се налазе у диму.

2. Да ли је стварно толико испарљивије него пуно?

Да, нема сумње у то. Верујемо да ће с појавом испаривача пушење ускоро бити ствар прошлости.

3.Зашто су неки испаривачи тако скупи?

Испаривач може бити скуп због материјала који се користе (боросиликатно стакло, метал, пластика отпорна на топлоту итд.), Употребљена техника (врста грејача, аналогна или дигитална регулација температуре итд.) Или обоје. Добар испаривач не мора да буде скуп, а скупи испаривач није нужно бољи. Али ако тражите уређај који дуго траје и може се користити удобно, куповина једног од најјефтинијих испаривача вероватно ће бити разочаравајућа.

4.Када ће моја наруџбина бити?

Већина наруџбина ће се слати у року од 1-3 радна дана. Ако изаберете Русх Процессинг током цхецкоут-а, гарантујемо да ће вам се наруџба послати у року од 24 радна сата, биће преговарана за обнову ако је већина наруџбе.


Hot Tags: најбољи преносни корови, произвођачи, добављачи, фабрика, велепродаја, јефтини

Srodni proizvodi

Istraga