Дри Херб Вапоризер Стартер Кит

Дри Херб Вапоризер Стартер Кит

Керамички систем грејања, време загревања 30 секунди, вишеструке поставке топлоте (5 укупно), интелигентно аутоматско искључивање, чисту и укусну испару, систем контроле са једном дугметом

Detalji o proizvodu

Хециг Рхино Дри Херб Вапоризер Стартер Кит

Dry Herb Vaporizer Starter Kit.jpg

Dry Herb Vaporizer Starter Kit.jpg

Хециг Пхино суха вапоризерска оловка је само један дугме за покретање вапоризатора за суву биљку. Једноставан облик, модеран и преносив. Али функција није једноставна.

wax weed pen  .jpg

best vape pen for clouds .jpg

Карактеристике:

  • Елегантни компактни дизајн

  • 30 сец Време загревања

  • Чиста и укусна пара

  • Вишеструке поставке топлоте (укупно 5)

  • Интеллигент Ауто-Схутофф

best convection vaporizer .jpg

vape pen flavors  .jpg

best handheld vape .jpg

popular vape pens .jpg

vape dab pen .jpg
ФАК


Да ли упаривачима долази са било којом гаранцијом?

Скоро сви премијум брендови пронађени овдје на ВапорПлантс.цом долазе са неком врстом гаранције произвођача. Већина понуђених гаранција траје најмање три месеца до 10 година, док врло мало пружа гаранцију до краја живота. Можете претраживати наше појединачне странице производа за додатне информације и базирати куповину на информацијама о сваком одређеном производу или бренду.Да ли је легално купити и поседовати испаривача?

Да, испаривачи су легални за продају, куповину и поседовање све док су супстанце које су вреле легалне. Ово укључује многе доступне биљне мешавине, као и дуван. Ако нисте сигурни у одређену супстанцу, обратите се локалним и државним законима. У многим областима сада, забрањено је јавно оглашавање на сличан начин пушењу.


Да ли је безбедно?

Вапинг је релативно нов, тако да није било дугорочних студија о ефектима вапинга. Ипак, краткорочне студије откриле су да су хемикалије и штетне материје у паровима него у диму цигарета. Цигарете садрже око 3000 хемикалија са 43 од оних за које се зна да изазивају рак, а још 400 имају токсични потенцијал. Е сок је обично састављен од 3 састојка, од којих су сви сигурни: пропилен гликол, биљни глицерин и ароме. Неки садрже и никотин.
Hot Tags: суви херб вапоризер стартер кит, произвођачи, добављачи, фабрика, велепродаја, јефтини

Srodni proizvodi

Istraga